A dormir a la presó després de ser enxampat conduint sense carnet

La Batllia condemna a una pena de semi-llibertat un home resident que ha estat detingut a primera hora d’aquesta tarda i que ja tenia el permís retirat per una alcoholèmia

Una imatge del centre penitenciari.
Una imatge del centre penitenciari. Toni Solanelles

La Batllia ha condemnat per la via ràpida aquest vespre un home resident que ha estat detingut a primera hora de la tarda conduint sense carnet, atès que ja l’havien detingut prèviament amb una alcoholèmia positiva, el mateix que hauria passat aquesta tarda quan se l’ha acabat controlant i detenint.

L’autoritat judicial ha decidit enviar a dormir a la presó el condemnat. És a dir, li ha imposat una mesura de semi-llibertat, que l’obliga a anar a dormir sempre que no treballi. Vista la repetició que està havent-hi d’un temps ençà respecte de la conducció sense permís per haver estat retirat temporalment, la Batllia fa un temps que envia a dormir els implicats al centre penitenciari.

Les darreres hores també s’hauria detingut una dona de 23 anys que accedia al Principat per la frontera del riu Runer. La noia en qüestió, que vindria a Andorra a intentar trobar un lloc de treball, hauria estat controlada al punt fronterer amb mig gram d’èxtasi.   

Comentaris (1)

Trending