Una dona ferida en un atropellament a Andorra la Vella

Una moto hauria envestit una vianant que intentava travessar el carrer per l’avinguda Doctor Mitjavila

Retenció i punt de l'atropellament a Andorra la Vella
Retenció i punt de l'atropellament a Andorra la Vella

Una dona ha sigut traslladada a l’hospital després d’haver sigut atropellada per una moto a l’intentar travessar per l’avinguda Doctor Mitjavila. Fins al lloc de l’incident s’han traslladat dues ambulàncies, un cotxe de policia i d’atestats. Ni la vianant ni el conductor han patit ferides greus, únicament algunes contusions.

Tot just en un punt on la visibilitat per creuar és complicada, a causa de la lona d’una obra que envaeix la calçada ha sigut on, la moto hauria envestit una vianant quan es disposava a passar d’una banda a l’altra del carrer. Una de les ambulàncies que ha acudit al lloc ha traslladat la dona fins a l’hospital, mentre l’altra s’ha encarregat d’atendre el conductor de la moto, al qual l’hi han embenat un peu a causa del cop.

L’accident ha creat uns minuts de retenció, concentrant cotxes que baixaven per l’avinguda Fiter i Rossell i per la sortida de la rotonda de la Dama de Gel. Una vegada han traslladat la dona fins a l’ambulància, s’ha pogut restablir el tràfic amb normalitat.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending