Una discussió de parella permet comissar deu grams de droga

Un resident de 45 anys ha estat detingut aquesta matinada a la Massana acusat d’un delicte contra la salut pública i un altre contra la seguretat col·lectiva

El despatx central de la policia de nit.
El despatx central de la policia de nit. Toni Solanelles

Una discussió de parella arran de conduir sota els efectes de l’alcohol han permès a la policia comissat deu grams de droga, 6,7 de cocaïna i 3,3 de marihuana. Els agents, és clar, han detingut el propietari de les esmentades substàncies, un resident de 45 anys que ha estat acusat d’un delicte contra la seguretat pública i un altre contra la seguretat col·lectiva.

Els fets han passat la matinada d’aquest dijous a la Massana. Els agents van controlar l’home arran d’un avís per una discussió de parella al carrer relacionada amb la conducció sota els efectes de l’alcohol. Després de parlar amb les parts, s’ha verificat l’interior del vehicle i s’ha trobat 6,7 grams de cocaïna en la jaqueta de l’home, que també ha donat positiu en la prova de tòxics i en la d’alcoholèmia, amb una taxa d’1,26 grams d’alcohol per litre de sang.

Amb l’autorització del detingut, els funcionaris de policia han procedit a l’escorcoll del seu domicili, on ell mateix ha lliurat als agents 3,3 grams de marihuana que guardava en una de les habitacions.

Comentaris

Trending