D’una discussió conjugal banal regada d’alcohol a una detenció per insultar al 110

La policia deté un turista allotjat en un aparthotel del Principat després que altres estadants haguessin d’alertar en múltiples ocasions pels aldarulls que la parella estava protagonitzant

Unes manilles policials.
Unes manilles policials. POLICIA D'ANDORRA

No en tenia prou amb discutir amb la dona i molestar els veïns, que com a cirereta del pastís, es va dedicar a trucar al 110 per insultar l’agent que despenjava el telèfon. Tal ha estat el sidral que ha muntat, que després de diverses intervencions policials, i sense entrar en raó -l’alcohol va molt mal- la policia ha hagut de detenir l’home, un turista que s’estava en un aparthotel del Principat, per un delicte contra l’honor.

Tot plegat s’ha iniciat per una batussa conjugal d’origen banal però que ha pujat de to, segons els testimonis presencials, per la presència de l’alcohol. Els dos cònjuges, segons les fonts, anaven fins. I els crits i el soroll s’han fet avinents més enllà de la mitjanit. La resta de veïns, d’ocupants, de l’immoble on feien estada aquests turistes francesos, han començat a posar el crit al cel. Fins que no han pogut més i han alertat la policia.

Una patrulla ha acudit al lloc del requeriment -vers 2/4 de 3 de la matinada- i ha semblat que es posava pau a la situació. Lluny d’això, però, i una vegada han marxat els funcionaris, l’altercat hauria continuat, per a desesperació dels veïns. I no només això, a l’home no se li ha acudit res més que trucar al telèfon d’emergència policial i insultar a tort i a dret. A dir de tot menys bonic.

Vers les 5 de la matinada una altra patrulla ha hagut de tornar al domicili on hi havia la parella conflictiva i en veure que alcohol al marge, l’home no entrava en raó -la dona ja ha afluixat en veure per segon cop els uniformats-, els agents han procedit a detenir el turista i endur-se’l cap al despatx acusant-lo, s’ha dit ja, de l’esmentat delicte contra l’honor.

Comentaris (1)

Trending