Detonació controlada d’un explosiu localitzat a una obra a Arinsal

Efectius del TEDAX s’han desplaçat i han procedit a aquesta operació per evitar qualsevol risc en un lloc on ja es va viure un fet similar ara fa dues setmanes

Un dels membres del TEDAX treballant a la zona.
Un dels membres del TEDAX treballant a la zona. CPA

Ensurt gros el que s’ha viscut aquesta tarda a unes obres d’Arinsal. Els operaris han localitzat un producte explosiu i ràpidament han alertat la policia. Membres del grup d’especialistes, el TEDAX, s’han desplaçat i han provocat una detonació controlada del material localitzat.

La troballa ha provocat ràpidament l’alerta entre els treballadors del recinte. Per això, s’ha fet l’avís al cos d’ordre. Especialistes en desactivació d’explosius s’han traslladat al lloc i han constatat que la millor solució era fer aquesta detonació controlada.

Així, els tècnics han programat una explosió a distància. L’operació s’ha fet sense problemes i sense cap afectació personal ni material.

Rocs en una obra.

Relacionat

Els Tedax fan esclatar de manera controlada un explosiu trobat en unes obres

Segons s’ha informat des del cos, l’explosiu trobat és equivalent al que els mateixos TEDAX van detonar de la mateixa forma ara fa dues setmanes, al mateix desmunt. També es demana a la ciutadania que, en cas de localitzar material d’aquest tipus no es manipulin. Cal contactar immediatament amb la policia a la més mínima sospita.

Etiquetes

Comentaris

Trending