Detingut un turista per colpejar amb el cotxe un agent de circulació del Pas de la Casa

L’incident es va produir aquest dijous al migdia després que el funcionari recriminés al visitant l’estacionament que havia fet

Una vista del Pas de la Casa.
Una vista del Pas de la Casa. ARXIU

Un turista francès ha passat a disposició judicial aquest matí acusat d’haver colpejat amb el vehicle un agent de circulació del Pas de la Casa després d’haver-lo insultat. L’home es va excedir, segons les fonts consultades, després que el funcionari, de bones maneres, li recriminés l’estacionament que havia fet i el convidés a retirar el vehicle d’on estava.

L’incident hauria passat aquest dijous al migdia al carrer de Sant Jordi de la localitat fronterera encampadana. L’agent va procedir a comminar l’home a treure el cotxe d’on estava estacionat, en un lloc indegut i molestant la circulació d’altres persones. El turista va reaccionar de molt mala manera. Primer, enviant l’agent a pastar fang. I, després, posant l’automòbil en marxa sense mirar com ho feia i colpejant amb un lateral l’uniformat en una cama.

Veient que la situació podia anar a més, es va avisar la policia que davant la possibilitat que es pogués arribar a incriminar l’home d’un intent d’atropellament -acusació que diverses fonts han assegurat que estaria agafada en pinces- van procedir a detenir el visitant, que s’ha passat la nit a les cel·les policials. Ara haurà de ser el batlle qui determini fins on va anar l’abast de l’acció de l’arrestat.

Comentaris (4)

Trending