Detingut el pare d’un pres quan pretenia accedir a la Comella amb sis grams de marihuana

La Batllia ha processat l’home i l’ha deixat en llibertat, sense ni tan sols prohibir-li el contacte amb l’intern atès que seria l’únic contacte exterior de confiança que té

Alguns dels elements que es van comissar durant la detenció del noi a qui anava a visitar aquesta tarda el seu pare.
Alguns dels elements que es van comissar durant la detenció del noi a qui anava a visitar aquesta tarda el seu pare. POLICIA D'ANDORRA

La policia ha detingut aquesta tarda un home de 60 anys que pretenia accedir al centre penitenciari amb marihuana entre la roba. L’home tenia una visita concertada amb el seu fill, internat a la Comella des del juny de l’any passat acusat, justament, de ser un notable traficant de la mateixa droga que li havia de portar el seu progenitor.

 

L’olor que desprèn aquesta ‘herba’ ha cridat l’atenció als funcionaris de presons encarregats del control d’accessos. Davant de la sospita que l’home podia portar droga sobre, i sabent a més a més els antecedents del fill empresonat preventivament, s’ha sol·licitat discretament la presència de la policia. Era al tomb de les 3 de la tarda quan ha succeït tot plegat. Els agents, fets els preceptius controls, han localitzat sis grams de marihuana.

Automàticament s’ha arrestat l’home, pare d’un jove de 23 anys que ja tenia i té diversos antecedents relacionats amb estupefaents. I que va ser arrestat el juny de l’any passat amb més de mig quilo de marihuana localitzat al seu domicili, a la Massana. Aquest noi, a més, segons diverses fonts, hauria d’afrontar aquesta setmana un judici davant el qual, probablement, està més nerviós. I, probablement, la ‘maria’ hauria d’ajudar a calmar-lo.

Sia com vulgui, el seu progenitor, que segons les diverses fonts consultades, en cap cas és consumidor, ha passat a disposició judicial. La batlle de guàrdia ha decidit processar-lo, sense fer-li judici ràpid en cap cas, i alliberar-lo. La batlle no ha acordat cap mesura cautelar, ni tan sols prohibir-li anar a visitar de nou el seu fill. Segons les fonts, no s’ha acordat aquesta mesura atenent al fet que l’única persona de confiança i de la qual pot rebre visites el jove empresonat és el seu pare.

Comentaris (5)

Trending