Detingut un jove veí del Pas per trencar el vidre d’un aparador i diversos retrovisors

D’entrada no se sap el motiu de l’acció delictiva detectada pels agents de circulació aquest divendres a la nit

Un vehicle policial amb el Pas de la Casa al fons.
Un vehicle policial amb el Pas de la Casa al fons. POLICIA D'ANDORRA

Un veí del Pas de la Casa ha estat detingut aquesta passada mitjanit després que trenqués el vidre d’un aparador d’una perfumeria del carrer Sant Jordi de l’esmentada localitat encampadana. La detenció s’ha produït després d’una recerca policial atès que inicialment el jove es va fer escàpol amb un vehicle. Encara que no ha transcendit el motiu de l’acció delictiva, se sospita que l’estat de l’home no deuria ser el més adequat.

La recerca policial es va posar en marxa després que agents del servei de circulació del Pas veiessin, vers les 10 de la nit, com un jove conegut de la localitat ja per altres aldarulls, de cop i volta va aparèixer davant de la perfumeria i en va trencar el vidre de l’aparador. Seguidament va marxar amb un Seat León de color vermell. Els urbans van activar tant la policia com els responsables de l’establiment.

Un representant d’aquest segon va dirigir-se a l’indret per valorar la quantia dels danys i adoptar les mesures corresponents, mentre que una patrulla de la policia va iniciar la recerca del jove. Una estona després va ser localitzat i detingut. La recerca va permetre constatar que el trencament del vidre no era la única malifeta, l’arrestat també havia causat desperfectes en els retrovisors de diferents vehicles.

Comentaris (1)

Trending