Detingut per haver pegat la dona després de l’enèsima comunicació de la víctima a la policia

Agents del cos d’ordre han arrestat un resident de 44 anys a primera hora d’aquesta tarda després de comprovar com la parella presentava signes d’haver estat colpejada hores o dies abans

Un vehicle policial en les immediacions de la Seu de la Justícia.
Un vehicle policial en les immediacions de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

La policia ha arrestat a primera hora d’aquesta tarda -vers les 14 hores- un resident de 44 anys acusat d’un delicte de violència de gènere en l’àmbit domèstic. Malgrat que és la primera vegada que l’home és arrestat, els cos d’ordre ja estaria al corrent de les diferències conjugals atès que la víctima havia contactat amb nombroses ocasions amb el servei policial per comunicar que estava sent maltractada per l’home.

Suposadament mai s’havia arribat a formalitzar cap denúncia. Però aquest dijous, segons les fonts consultades, la dona ha tornat a contactar per enèsima vegada amb la policia, advertint que hauria estat agredida per la seva parella. Agents del cos s’haurien desplaçat fins al domicili, a Andorra la Vella, i haurien pogut constatar marques evidents de cops tot i que no recents.

Segurament, els senyals que presentava eren probablement d’una agressió del dia anterior tal i com hauria verbalitzat la víctima. Una vegada constatat que realment hi havia evidències dels presumptes cops, i coneixedors de la situació i els antecedents, els agents haurien procedit a detenir l’home per les lesions.

Comentaris (1)

Trending