Detingut a la frontera quan accedia a Espanya un especialista en robatoris que estava a Andorra

El control i arrest de l’individu, enxampat 46 vegades abans a l’Estat espanyol, el van dur a terme agents de la policia nacional espanyola a la Farga de Moles; l’home estava reclamat per vuit jutjats diferents amb ordres d’empresonament actives

https://www.youtube.com/watch?v=GkhjoSWvUhY

Agents de la policia nacional espanyola han detingut a la frontera hispano-andorrana de la Farga de Moles un home d’origen espanyol especialista en robatoris al qual li constaven vuit reclamacions judicials per diferents jutjats de l’Estat veí per tal que ingressés de forma immediata a la presó. L’home, abans de ser enxampat a la frontera, havia protagonitzat 46 detencions prèvies a Espanya, totes relacionades per fets delictius vinculats al patrimoni, entre els quals hi havia diversos robatoris amb força. Pretenia entrar en territori espanyol des d’Andorra, on caldrà esbrinar què hi estava fent.

A causa de la llarga trajectòria delictiva, l’ara detingut va complir una condemna de nou anys de presó a diferents presons del territori espanyol. Després de la detenció per part d’agents de la policia espanyola, el jutjat de guàrdia de la Seu d’Urgell, on va ser traslladat al cap de pques hores de l’arrest, va decretar el seu immediat ingrés a la presó on complirà les restants condemnes que pesen sobre ell.

ALTRES DETENCIONS

D’altra banda, i en un comunicat, la policia espanyola destaca que els operatius establerts a la zona fronterera hispano-andorrana), mitjançant l'execució de punts de control dinàmics de característiques temporals, aleatoris i selectius permetent en poc espai de temps procedir a la detenció de tres persones més per reclamacions judicials vigents. Així, ha estat arrestada una dona reclamada per un jutjat de Sevilla per un delicte de lesions, un ciutadà portuguès reclamat per un jutjat de Las Palmas de Gran Canària per un delicte contra la seguretat viària i un home espanyol al qual constava una reclamació per un jutjat d'Oriola (Alacant) per un conduir sense permís.

Finalment, es va identificar un ciutadà espanyol quan pretenia sortir d’Espanya en direcció a Andorra acompanyat d'una dona i de dos nens de poca edat, després de ser identificat va resultar que li constava en vigor una ordre d'allunyament de la parella ordenat per la Secció 20 de la Audiència provincial de Barcelona, ​​que va ser detingut per un delicte trencament de condemna, després d'instruir diligències va ser posat a disposició del jutjat de guàrdia de la Seu d'Urgell va ordenar la posada en llibertat.

Comentaris (6)

Trending