Detingut per encarar-se amb la policia per no deixar sortir cotxes d'un aparcament privat

Fart que se li estacionin vehicles externs al restaurant va posar una cadena i la petició dels agents de permetre'ls marxar el va fer perdre els estreps amb una actitud despectiva amb injúries i amenaces incloses

Comentaris

Un cotxe de policia.
Un cotxe de policia. Toni Solanelles

Discutir o encarar-se a altres persones, pot sortir car. Això és el que li ha succeït a un home, resident de 51 anys, que va ser arrestat per les forces de l’ordre acusat d’un presumpte delicte contra la funció pública, l’honor i la llibertat.

Els fets es remunten el dijous de la setmana passada, el  9 de juny, quan es requereix els serveis de la Policia per desavinences del gerent de l’establiment amb uns conductors de turismes, estacionats a l’aparcament de l’establiment. El problema rau en el fet que se li estacionen cotxes externs al local i va posar la cadena, deixant sense possibilitat de sortir als que no eren clients del restaurant.

A la seva arribada, la patrulla li demana de deixar-los sortir, però té una actitud despectiva amb injúries i amenaces envers els agents interventors que el detenen per un presumpte delicte contra la funció pública, l’honor i la llibertat.

Etiquetes

Comentaris (11)

Trending