Detingut dos cops en menys de 72 hores per pegar la dona

La primera detenció es va produir en uns apartaments de Bordes d’Envalira dijous i la segona, aquest diumenge al Pas de la Casa

Comentaris

El despatx central de la policia de nit.
El despatx central de la policia de nit. Toni Solanelles

En menys de 72 hores, un home no resident de 33 anys ha estat detingut en dues ocasions per la policia pel mateix fet: pegar la dona. El primer cop, la matinada de dijous, anava fortament alcoholitzat. La segona, aquest diumenge, l’embriaguesa no era la de la primera ocasió però el ‘modus operandi’ va ser si fa o no fa el mateix.

En els dos casos ha estat acusat d’un delicte contra la integritat física i moral en l’àmbit domèstic. En ser la seva parella, dona, la víctima, i agredir-la com a una mena de simbologia de superioritat se li ha atribuït violència de gènere. En la primera ocasió va ser arrestat en un apartament de Bordes d’Envalira on feien estada. Aquesta segona vegada la detenció es va produir al Pas de la Casa, on havien anat a buscar refugi -la intenció de la parella seria establir-se al país- després de la primera condemna per la via ràpida.

Un cotxe de policia en una imatge d'arxiu.

Relacionat

Pega la dona begut fins a les orelles i acaba detingut per violència de gènere

També per batusses de parella, en aquest cas agressions recíproques, la policia va haver de detenir dissabte a la nit dos joves, home i dona, de 23 i i 25 anys, residents a Jovial, que s’estaven pegament mútuament. L’alerta d’altres veïns va obligar a mobilitzar poc abans de les 11 de la nit de l’esmentat dissabte patrulles de la policia que finalment, vistos els indicis i les manifestacions dels implicats, van arrestar els dos cònjuges.

En un altre àmbit, però també per violència física, la matinada de diumenge, a 3/4 menys 5 de 5 de la matinada (4.40 hores), els agents van detenir dos homes residents de 44 i 37 anys, com a presumptes autors d’una agressió a un tercer en una baralla a l’exterior local d’oci nocturn de la capital, d’on els havien fet fora després d’una discussió que pujava de to.

Comentaris (2)

Trending