Pega la dona begut fins a les orelles i acaba detingut per violència de gènere

Resident de 33 anys que anava altament alcoholitzat, va agredir la seva parella en un apartament de Bordes d'Envalira i també l'hauria amenaçat

Un cotxe de policia en una imatge d'arxiu.
Un cotxe de policia en una imatge d'arxiu.

La policia ha detingut un home de 33 anys a Canillo com a presumpte autor d’un altre delicte contra la integritat física i moral, en aquest cas en l’àmbit domèstic (violència de gènere) després d’agredir la seva parella, a qui també hauria amenaçat.

En concret, els fets van passar en un apartament de Bordes d'Envalira on els dos implicats residien. L'actuació policial va ser vers les 3 de la matinada de dijous. I en detenir l'home, aquest presentava una més que notable embriaguesa. De fet, en el control que se li va fer va donar un índex superior a 3. Tal era el 'tou' que presentava que van haver de passar més de quinze hores abans no pogués passar a disposició judicial. I no pas per la complexitat de la causa sinó per la incidència de l'alcohol.

També aquesta setmana la policia ha arrestat un home de 38 anys a la frontera del riu Runer per introduir 0,5 grams de cocaïna i un home de 30 anys, per conduir sota els efectes de l’alcohol amb una taxa d’1,74 per litre de sang. Un altre home de 25 anys va ser detingut  després que, en un control, els agents constatessin que s’havia identificat anteriorment amb una altra identitat. L’home, a més, tenia una ordre d’expulsió administrativa. La Policia ha informat d'aquestes detencions per mitjà d'un comunicat.
 

Etiquetes

Comentaris

Trending