Degoteig de detencions per positius d’alcoholèmia i drogues

Durant la setmana la Policia ha arrestat fins a vuit homes més per aquest delicte, a més de diversos per transitar amb el permís retirat

Comentaris

Efectius de policia en un control.
Efectius de policia en un control. policia d'andorra

Els darrers dies la Policia ha realitzar diverses detencions per conduir sota els efectes dels estupefaents o per positius d’alcoholèmia. En total, s’han realitzat nou arrests per aquests motius. Un d’ells conduïa una moto drogat i, en ser controlat pels agents, va voler fugir d’ells corrents. Així mateix, també es va detenir un home per incomplir la suspensió del permís de conduir.

Un home, de 23 anys i resident al país, va ser arrestat per conduir una motocicleta sota els efectes de les drogues i fer-ho, a més, amb el permís retirat. Quan se’l va voler controlar, inicialment, va aparcar la moto i va sortir corrents, desobeint les indicacions dels agents. Finalment, però, va acabar sent aturat i detingut.

Aquesta setmana també s’ha arrestat dos homes de 19 i 36 anys, tots dos residents, per positiu en drogues al volant, i sis més per alcoholèmia. Tenen entre 19 i 74 anys i han estat detingut amb taxes d’entre 1,07 i 2,27. A més a més, es va detenir un home al Pas de la Casa, resident de 34 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra l’Administració de justícia per incomplir la suspensió del permís de conduir.

Comentaris

Trending