Detingut per conduir begut i voler burlar el control de la policia

La passada nit també es va arrestar una persona per posseir un gram de cocaïna a la sortida d’un dels locals d’oci nocturn de la capital

Una actuació nocturna de la policia.
Una actuació nocturna de la policia. POLICIA D'ANDORRA

Aquesta passada matinada la policia va realitzar diversos controls, on es van detenir varies persones per donar positiu en alcoholèmia. Un d’ells, però, és també presumpte autor d’un delicte contra la funció pública en voler burlar l’alto policial que se li va realitzar al seu vehicle. Així mateix, es va arrestar una persona en possessió d’un gram de cocaïna a un dels locals d’oci nocturn de la capital.

Al volt de les 4:30 h d’aquesta passada matinada es va procedir a detenir un home andorrà de 39 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat col·lectiva i un contra la funció pública. Els agents van fer l’alto a un vehicle que, lluny de parar, va voler saltar-se l’ordre. En ser aturat i realitzar-li la prova d’alcoholèmia, va resultar positiva.

També la passada nit es va detenir una persona a un concorregut local d’oci de la capital. En aquest cas, però, el motiu ha estat per possessió de drogues. Concretament, un gram de cocaïna.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending