Provoca un accident anant ebri a Sant Julià i dona 2,79 al control d’alcoholèmia a les nou del matí

La policia ha detingut el conductor, que ha perdut el control del cotxe amb què circulava per l’avinguda Verge de Canòlich i ha destrossat diferents elements del mobiliari urbà, entre ells un fanal i una jardinera

https://youtu.be/mZWQ8iu58fA

Un accident de trànsit ha provocat considerables danys materials aquest matí a l’avinguda Verge de Canòlich de Sant Julià. Testimonis presencials han indicat que el conductor del vehicle, que ha topat contra diversos elements del mobiliari urbà presentaria símptomes d’haver consumit alcohol. El preceptiu control posterior ho ha confirmat i l’home, de 51 anys, ha quedat detingut. Afortunadament, no s’han de lamentar ferits. Ha donat 2,79 grams per litre de sang. És a dir més que triplicava la taxa penal quan ni eren les nou del matí.

El sinistre ha tingut lloc poc abans de tres quarts de nou del matí, molt a prop de l’església laurediana. Per causes que encara s’han d’investigar, el conductor del vehicle, de matrícula espanyola, ha perdut el control i ha acabat topant contra un dels fanals de la cèntrica avinguda de Sant Julià.

WhatsApp Image 2022 08 04 at 9.48.02 AM

Com a mínim, ha fet caure a terra la farola, seriosament danyada. També ha fet malbé alguna de les jardineres decoratives del carrer. Un cop atès, i segons testimonis presencials que s’han posat en contacte amb Altaveu, l’home, resident de 51 anys, ha donat evidents símptomes d’embriaguesa. Els agents de policia que s’han desplaçat al lloc li han fet el pertinent control i ha quedat detingut.

I és que la taxa d’alcoholèmia que ha donat era molt elevada. Segons s’ha informat des de la policia, de 2,79 grams per litre de sang. És a dir, més de tres vegades el límit de 0,8 que marca el positiu penal. I això que, com s’ha dit, no eren ni les nou del matí.

Policia a banda, al lloc dels fets ha anat també un camió de bombers i efectius del servei de circulació. Durant una bona estona, el carrer ha estat tallat al trànsit.

 

Comentaris (12)

Trending