Detingut per caminar begut per on no tocava

La policia controla un jove de 27 anys que anava pel mig del carrer, obligant els cotxes a esquivar-lo, i que es va resistir i va insultar els agents quan el van abordar per fer-lo tornar a la vorera

Un cotxe de la policia circulant per un carrer.
Un cotxe de la policia circulant per un carrer. Toni Solanelles

Anava begut. Molt. Tant que caminava pel mig del carrer, en ple centre de la capital, amb un considerable risc per a la seva integritat física, ja que els cotxes l’havien d’esquivar. Quan la policia el va abordar, no va tenir millor idea que resistir-s’hi i insultar greument els agents. Lògicament, va acabar detingut.

Els fets van tenir lloc la matinada de dissabte, poc abans de tres quarts de tres. La policia va rebre l’avís que l’home anava pel mig del carrer. El seu estat d’embriaguesa era considerable i la situació estava provocant un important risc. Els cotxes que hi circulaven l’havien d’esquivar.

Els agents el van interceptar amb l’objectiu de fer-lo sortir de la calçada. L’home, però, va reaccionar de males maneres. Va optar per fer cas omís a la petició dels agents, als quals també va insultar de forma greu. També s’hi va resistir.

Els agents van acabar farts de la situació i el van acabar reduint i detenint. Ara, l’home, resident de 27 anys, afronta càrrecs com a presumpte autor dels delictes contra l’honor i contra la funció pública.

Comentaris

Trending