Detingut l’atracador de la gasolinera d’Encamp

Després d’aixecar l’‘Operació Gàbia’ la policia ha seguit la recerca del jove, que ha acabat sent resident al país i aparentment afectat per alguna mena de trastorn psicològic, i finalment ha estat arrestat

El presumpte atracador d'Encamp
El presumpte atracador d'Encamp

El jove que aquest matí ha atracat una gasolinera a Encamp armat amb un ganivet de grans dimensions que hauria exhibit durant els fets ha estat finalment detingut. La policia ha iniciat ràpidament l’anomenada ‘Operació Gàbia’, a la qual s’ha posat fi aquesta tarda sense cap mena de resultat. Malgrat això, s’ha seguit amb la recerca de l’home demanant la col·laboració ciutadana i d’algunes entitats del país. D’aquesta manera, i després de gairebé vuit hores de feina, s’ha aconseguit arrestar-lo.

La policia havia difós imatges del pressumpte atracador de la gasolinera d’Encamp que aquest matí ha realitzat el furt de cinc-cents euros armat amb un ganivet de dimensions importants. Malgrat haver aixecat l’‘Operació Gàbia’, s’ha demanat la col·laboració ciutadana per poder-lo trobar i detenir. Finalment, al tomb de 2/4 de 9 del vespre se l’ha localitzat i arrestat. Aparentment, es tracta d’un jove que patiria alguna mena de trastorn psicològic. La col·laboració ciutadana a partir de la difusió de les imatges hauria estat decisiva.

Aparentment, es tracta d’un jove resident al país que patiria alguna mena de trastorn psicològic. Ha estat al volt de les 11:45 h quan l’home ha entrat a l’establiment armat amb un ganivet de cuina d’uns 25 centímetres, amb el qual ha amenaçat l’empleada. Des del cos de policia s’ha remarcat la col·laboració de la ciutadania i la implicació de la població a l’hora de compartir les imatges de l’atracador per ajudar a la seva recerca.

-seguirà ampliació- 

Comentaris (45)

Trending