El detingut per assetjar adolescents va al·legar que no era conscient de l’edat

L’home, de 33 anys, ha recuperat la llibertat després d’una condemna condicional per la via ràpida però no hauria de poder estar en espais on hi hagi usualment menors

El detingut va passar a disposició judicial durant la tarda de dijous.
El detingut va passar a disposició judicial durant la tarda de dijous. Toni Solanelles

L’home resident de 33 anys que va ser detingut la mitjanit de dimecres a dijous al seu domicili acusat d’assetjar com a mínim un menor va al·legar en la seva defensa que no era conscient de l’edat i que estava convençut que el noi que va denunciar era major d’edat. L’acusat ja ha recobrat la llibertat després de ser sotmès a una ordenança penal condemnatòria.

Segons que han explicat fonts coneixedores del cas, l’ara condemnat de forma condicional i per la via ràpida, va obviar esmentar que almenys en una ocasió el noi, que era objecte d’una mena de persecució, li va deixar clara l’edat que tenia. I amb tot, l’home, empleat d’un espai d’oci i lleure generalista, va continuar amb les seves propostes deshonestes. La situació hauria creat una forta angoixa en el menor, que finalment va explicar què li passava als seus progenitors i juntament amb ells va denunciar el cas.

Unes manilles.

Relacionat

Detingut un empleat d’un espai d’oci per assetjar adolescents menors

Va ser arran de la denúncia, sense dubtes i amb unes explicacions molt clares, que agents de la policia van mobilitzar-se i van anar a cercar el sospitós al seu domicili. Allí va ser detingut i encara no va estar 24 hores privat de llibertat. Hauria de tenir prohibit durant un temps poder estar en indrets on hi hagi usualment menors. Això li hauria d’impedir prestar servei durant una temporada allà on ho feia i on en gran part s’hauria produït l’assetjament, sortosament, només de paraula.

Comentaris (9)

Trending