Detingut per anar borratxo i insultar els policies

L’home, de 40 anys, es trobava en un fort estat d’embriaguesa i se li va demanar que abandonés el lloc on estava, a Canillo

Façana del despatx central de la policia.
Façana del despatx central de la policia. Toni Solanelles

Aquest dissabte a la nit un home va ser detingut a Canillo per anar força borratxo i insultar els policies, que havien acudit en rebre l’avís per alteració de l’ordre de la via pública. Se li havia demanat al resident, de 40 anys, que abandonés el lloc on es trobava a causa del seu fort estat d’embriaguesa i, en aquell moment, va insultar els agents, tenint una actitud irrespectuosa.

L’home es va detenir aquest dissabte, a les 23:40 h a Canillo, com a presumpte autor d’un delicte contra l’honor. Segons explica la policia, es va requerir la intervenció per una alteració de l’ordre a la via pública. El que es troben els agents és un home amb un fort estat d’embriaguesa i un relat incoherent.

Per aquest motiu, la policia reclama a l’home que abandoni el lloc on es troba a causa de les molèsties que estava provocant. En aquell moment, l’home emprèn una actitud irrespectuosa envers els agents i proferís diferents injúries als policies.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending