Detingut per agredir el pare un jove amb nombrosos antecedents

Hores abans que acabés arrestat, la policia ja havia hagut de fer acte de presència al domicili familiar per una forta discussió entre tots dos

Comentaris

La detenció es va produir al domicili familiar, en una cèntrica avinguda escaldenca.
La detenció es va produir al domicili familiar, en una cèntrica avinguda escaldenca. Toni Solanelles

Ni és la primera vegada ni, malauradament, potser no serà l’última. La policia va haver de detenir aquest diumenge a la tarda un jove de 21 anys amb nombrosos antecedents per agredir, com altres cops, el seu pare. Es dóna el cas que la detenció es va produir poques hores després que la policia ja s’hagués de presentar al domicili familiar, en un lloc cèntric d’Escaldes, per mirar d’intercedir en una discussió pujada de to entre tots dos.

Malgrat que inicialment la situació es va temperar, poc després hi va haver un nou esclat de violència. I en aquesta segona ocasió, i com malauradament, ja s’ha dit, ha passat en altres ocasions, finalment el jove va acabar agredint de mala manera el progenitor. De fet, i una vegada arrestat, el nou va reconèixer haver proferit cops de puny i puntades de peu a l’esquena del seu pare. La detenció es va produir a 1/4 de 8 de la tarda i el jove va ser acusat d’un presumpte delicte contra la integritat física i moral en l'àmbit domèstic.

Comentaris (2)

Trending