Detenen per possessió d’heroïna un home controlat per un petit furt

La policia va trobar una petita quantitat de l’estupefaent a un no resident de 43 anys que havia furtat en un establiment comercial d’Andorra la Vella

Un vehicle policial accedeix a la Seu de la Justícia per traslladar-hi un detingut, aquest dissabte.
Un vehicle policial accedeix a la Seu de la Justícia per traslladar-hi un detingut, aquest dissabte. Toni Solanelles

La policia va detenir divendres a la nit un home no resident de 43 anys que havia furtat mercaderia en un establiment comercial d’Andorra la Vella. L’arrest es va dur a terme no pas pel petit furt sinó per la heroïna que se li va trobar durant l’escorcoll que se li va fer arran del control.

Els agents es van personar a l’establiment pràcticament a l’hora de tancament del mateix, divendres, en el registre que se li va fer arran del control pel furt se li va trobar 0,7 grams d’heroïna i va ser detingut per un delicte de possessió d’estupefaents.

Més enllà dels sis detinguts, dijous, arran de la denominada ‘Operació Queen’, aquest diumenge també hi va haver una altra detenció relacionada amb droga. Va ser cinc minuts abans de 3/4 d’1 del migdia a la frontera del riu Runer. Quan accedia al Principat en un turisme particular, a un home no resident de 30 anys se li va fer un control i se li van detectar 2,5 grams de cocaïna, per la qual cosa va ser detingut per possessió d’estupefaent.

Aquestes dues, més les sis del ‘cas Queen’, són vuit de les divuit detencions que hi va haver la setmana passada al Principat, sis de les quals relacionades amb alcoholèmies positives. També hi va haver arrestos per aldarulls amb agents de la policia, per maltractaments en l’àmbit domèstic i per incompliment d’una ordre judicial en relació amb la suspensió del permís de conduir.

Comentaris (1)

Trending