Detenen una conductora després d’accidentar-se beguda i encarar-se als altres implicats

L’accident, de danys materials, va ocórrer aquest dimarts a la tarda al carrer Prat de la Creu

Un vehicle de la policia de trànsit en les immediacions de la Seu de la Justícia.
Un vehicle de la policia de trànsit en les immediacions de la Seu de la Justícia. Toni Solanelles

Beguda i desafiant, una conductora andorrana de 56 anys ha passat la nit al despatx central de la policia acusada de diversos delictes després de patir un accident de danys materials al carrer Prat de la Creu aquest dimarts a la tarda. Era tal l’evidència de l’alcoholèmia, entre altres coses per la seva conducta, que altres implicats van reclamar la presència de la policia, segons que han explicat testimonis presencials.

L’accident, una topada entre vehicles, hauria succeït a 2/4 de 7 de la tarda aproximadament. No anava més enllà dels danys materials soferts pels dos automòbils. Però davant la reacció d’una de les conductores implicades, es va haver de sol·licitar la presència de la policia. I és que la dona, més enllà d’evidenciar els símptomes d’embriaguesa, hauria proferit crits, insults i amenaces a d’altres dels implicats. Més encara quan va veure que es requeriria la presència dels agents policials.

Quan aquests van arribar al lloc, i vista la situació, més enllà de practicar la pertinent alcoholèmia que va donar un resultat positiu -fet pel qual se li va atribuir un delicte contra la seguretat col·lectiva- també se li va imputar dos delictes més: un delicte contra la llibertat, per les amenaces proferides, i un delicte contra l’honor, pels insults que va deixar anar. Aquest matí la detinguda passava a disposició judicial.

Comentaris

Trending