Crema una cuina d’un pis de l’avinguda Carlemany

Sortosament, el menor que hi havia tot sol a l’interior de l’habitatge ha pogut ser rescatat indemne tot i l’ensurt que s’ha endut; el fum ha afectat bona part de l’immoble

Dues de les estances del domicili afectat pel foc d'aquesta tarda a l'avinguda Carlemany.
Dues de les estances del domicili afectat pel foc d'aquesta tarda a l'avinguda Carlemany.

Un incendi originat suposadament als fogons d’un pis de l’avinguda Carlemany ha calcinat de manera molt important la cuina de l’habitatge i el fum que s’ha desprès de l’incendi ha causat danys notables a bona part de la resta de l’immoble, que estructuralment no s’hauria vist afectat. El succés ha tingut lloc vers 2/4 de 3 de la tarda en un edifici que fa xamfrà amb el carrer Ciutat de Sabadell, també a Escaldes.

Segons testimonis presencials, en el moment que hauria tingut lloc el sinistre, hi hauria un menor sol a casa. Els pares treballaven i en tractar-se d’època de vacances escolars, el noi (una dotzena d’anys) s’estaria escalfant el dinar. Per motius que no han transcendit, s’ha acabat originant el foc que ha malmès de manera força important la cuina. El menor ha demanat auxili i tot i l’ensurt que ha patit, ha pogut ser rescatat sense cap incidència i resultant indemne.

desplegament
Desplegament a l'exterior de l'immoble afectat amb veïns i residents de l'edifici també a l'avinguda. | ALBERT

Fins al lloc dels fets, s’hi han desplaçat diverses dotacions dels bombers, inclosa un aambulància, a banda d’altres ambulàncies del SUM. També la policia i agents de circulació s’han desplaçat fins a l’indret. Sortosament, més enllà dels danys materials a l’habitatge on s’ha originat el foc i l’ensurt del menor no s’han hagut de lamentar, almenys aparentment, altres situacions anòmales.

Comentaris

Trending