Un cotxe rellisca a la rotonda de Govern i cau a l’aparcament de plaça de Braus

Una dotació de Bombers que s’encaminava a un requeriment s’ha trobat el vehicle encastat en uns contenidors i els dos passatgers han resultat ferits lleus

Comentaris

La dotació de Bombers aquesta matinada fent l'extracció dels passatgers
La dotació de Bombers aquesta matinada fent l'extracció dels passatgers

Aquesta matinada, a quarts de 6, una dotació de Bombers que estava de camí cap a un requeriment al centre d’Andorra la Vella s’ha trobat, de casualitat, un vehicle -un Suzuki Vitara matriculat al Principat- encastat a uns contenidors a la plaça de Braus. Aparentment, uns minuts abans, havia relliscat a la rotonda de Govern i s’hauria precipitat cap a l’aparcament que queda just davant de l’edifici administratiu. Els dos passatgers han resultat ferits lleus. El contenidor els ha salvat de mals majors.

Tot i tractar-se del centre d’Andorra la Vella, sembla que ningú ha vist el vehicle precipitar-se cap a l’aparcament de plaça de Braus. Això sí, les hores a les quals s’ha produït, al volt de les 5:30 de la matinada, també ha propiciat que hi hagués pocs vianants. Hauria estat qüestió de segons, el vehicle, a causa de la nevada i del terra mullat, hauria relliscat fent la rotonda de Govern, la que se situa davant de l’edifici administratiu. Així, el cotxe hauria acabat cap per avall a sobre dels contenidors de les obres que s’estan portant a terme allà.

Segons explica el cap de guàrdia dels Bombers, ells en cap moment havien sigut requerits per aquest accident. Ha estat una dotació que es dirigia al centre de la parròquia per un altre avís que s’ha trobat amb el vehicle i ha decidit parar. Els agents s’han trobat els dos passatgers encara dintre del cotxe, i han procedit a fer l’evacuació per la part del darrere. Els dos estaven conscients i han estat traslladats a l’hospital amb ferides lleus.

WhatsApp Image 2022 04 02 at 9.28.22 AM
 
 
WhatsApp Image 2022 04 02 at 9.28.22 AM (2)
 

 

 

Comentaris (16)

Trending