El coronavirus s’emporta una noia molt jove confinada al seu domicili

És la cinquena defunció en menys de 48 hores, i en aquest cas es tracta d’una persona de només 35 anys que ja estava diagnosticada

Una ambulància dels bombers va acudir a l'avís però no s'hi va ser a temps.
Una ambulància dels bombers va acudir a l'avís però no s'hi va ser a temps. Toni Solanelles

La Covid fa estralls. En menys de 48 hores s’han hagut de certificar cinc defuncions on hi apareix el fatídic virus pel mig. No sempre és la causa primària de la mort, però en els cinc casos la persona que acaba perdent la vida havia contret la malaltia. La darrera defunció ha deixat perplexes a tothom. Es tracta d’una dona de 35 anys i que estava confinada al seu domicili ja diagnosticada de coronavirus.

Aquest dijous al vespre, la jove en qüestió es va començar a trobar amb serioses dificultats per poder respirar. Immediatament es va avisar l’ambulància, i els bombers sanitaris que van acudir a la crida ja no van ser a temps de res. Malauradament van haver de recollir difunta la dona afectada, una jove resident filipina que treballava de dependenta en un servei molt específic d’un dels centres comercials d’Andorra la Vella.

El cas està causant molta commoció. La Covid està causant trombosis internes que deriven en una letal aturada cardiorespiratòria. Per això en alguns països s’està promovent la necessitat de practicar autòpsies a totes les defuncions que hi hagi en temps de pandèmia. Per poder concretar la causa de la mort i per poder determinar quines lesions realment causa el virus que ja ha deixat, doncs, oficialment al Principat des de l’inici de la pandèmia 67 morts.

La darrera difunta estava ingressada a l'UCI de l'hospital.

Relacionat

Quarta defunció en menys de dos dies relacionada amb la Covid

En els darrers dos dies, s’ha dit, han estat cinc les defuncions. I tres de persones de seixanta anys o menys. Justament, en aquesta malaurada sèrie de les darreres 48 hores, la primera en morir va ser una altra resident filipina de 60 anys que estava ingressada a la planta Covid de l’hospital. Després va ser el cas d’un home de 58 anys que també va perdre la vida al seu domicili on estava confinat, i les altres dues víctimes, al marge d’aquesta darrera, molt jove, van ser un home (94 anys) i una dona (de 80 anys) que tots dos estaven ingressats.

Comentaris (6)

Trending