A cops de puny a Mitjavila

La policia ha detingut un jove resident de 22 anys a primera hora de la tarda arran d’una baralla al bell mig de l’avinguda d’Andorra la Vella

Una imatge de la zona on passat els fets poc després que hagin ocorregut.
Una imatge de la zona on passat els fets poc després que hagin ocorregut. P. C.

Una batussa al bell mig de l’avinguda Mitjavila d’Andorra la Vella ha acabat a primera hora d’aquesta tarda amb la detenció d’un jove resident de 22 anys. Per causes que es desconeixen, dos homes s’haurien embolicat a cops de puny a l’altura del número 24 de l’esmentat vial, segons testimonis presencials, que no han pogut aclarir l’origen de la baralla però sí que han assegurat que tant els vianants que transcorrien per la zona com clients i responsables del barri han viscut atònits la situació.

Les fonts consultades no han pogut precisar l’origen dels cops que es repartien els dos homes -a priori, el detingut hauria estat l’instigador de l’altercat i el que hauria repartit davant l’altre contendent que s’hauria mirat de defensar- i han assegurat que l’arrestat s’hauria emprat amb força violència. Els fets han passat més enllà de la 1 de la tarda i com a mínim dues patrulles de policia s’han hagut de presentar fins al lloc dels fets arran dels requeriments ciutadans que s’han fet al 110.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending