Contusionada una dona en relliscar amb una placa de gel al bell mig de l’avinguda Carlemany

Els serveis d’emergència mèdica l’han hagut d’atendre al carrer, d’entrada, i l’han traslladat a l’hospital perquè se li fes l’oportuna revisió i es poguessin descartar mals majors

L'ambulància al lloc dels fets.
L'ambulància al lloc dels fets.

Els serveis d’emergència mèdica s’han hagut de traslladar aquest matí fins a l’avinguda Carlemany per tal d’atendre una dona que, aparentment, hauria patinat per la presència d’una placa de gel que hi hauria a la zona. Sortosament, la dona no s’ha fet gran cosa més que unes contusions.

L’incident ha passat poc després de les 9 del matí a l’avinguda Carlemany, pràcticament a l’altura del creuament amb el carrer Ciutat de Sabadell. Agents de circulació s’han encarregat de fer la primera assistència a la dona i, després, han senyalitzat amb cons la zona relliscosa. Mentrestant, sanitaris atenien la dona i després de les primeres cures al mateix lloc de l’incident, la dona ha estat traslladada en ambulància fins a l’hospital per tal que fos revisada més profundament i es descartés, com així ha estat, que hi hagués patit alguna cosa més que les contusions aparents arran de la caiguda.

Comentaris (4)

Trending