Els controlen per beure alcohol al carrer i acaben detinguts per encarar-se i insultar els policies

Els dos homes van esgotar la paciència dels agents a qui van intentar impedir que poguessin entrar al cotxe policial i, ja al despatx, els van insultar

Comentaris

Un cotxe de policia en les immediacions de la Batllia.
Un cotxe de policia en les immediacions de la Batllia. Toni Solanelles

La policia va detenir el passat divendres dos homes a qui havia controlat bevent alcohol al carrer. Arran de la intervenció, es van encarar amb els agents. Fins i tot, haurien intentat impedir que els membres del cos d’ordre entressin al cotxe un cop havien agafat les dades per posar la pertinent multa. Finalment, la seva actitud els va acabar portant cap al despatx central i a respondre pels presumptes delictes contra la funció pública, contra l’honor i la llibertat.

Els fets van tenir lloc poc abans de dos quarts de tres de la matinada de divendres. Una patrulla policial va localitzar els dos homes, als quals va trobar consumint begudes alcohòliques al carrer, el que suposa una infracció de la Llei de seguretat pública. Lògicament, van procedir a identificar-los i a imposar-los la sanció.

L’estat etílic dels dos, però, era important. I, segons s’indica des del cos d’ordre, van mantenir en tot moment “una actitud desafiant i provocadora”. Així, van assegurar que eren treballadors d’un mitjà de comunicació i van gravar l’actuació policial amb els seus telèfons mòbils.

Quan els agents van acabar de posar la sanció, van voler marxar del lloc. Llavors, un dels homes es va agafar al marc d’una de les portes del cotxe patrulla. L’objectiu era no deixar entrar els membres del cos. Malgrat les reiterades advertències, va continuar amb aquesta actitud.

Fins que la paciència dels agents es va esgotar. Van procedir a la detenció d’aquest primer individu i el van ficar al cotxe. Llavors, l’altre va introduir el cap a l’interior de l’habitacle a través de la porta de l’acompanyant. Malgrat que se’l va avisar, l’home tampoc va deposar la seva actitud i, finalment, també va acabar dins del cotxe, evidentment, detingut.

Tots dos van ser portats al despatx central del cos. Allà, un d’ells va insultar i amenaçar un dels agents. Arran de tots aquests fets, els homes hauran d’afrontar càrrecs pels presumptes delictes contra la funció pública, contra l’honor i contra la llibertat. A més, lògicament, de la sanció per veure alcohol al carrer.

Etiquetes

Comentaris (8)

Trending