Controlat conduint begut després d’un trajecte entre Escaldes i Encamp fent maniobres perilloses

Els urbans el van aturar a l’entrada del poble i la policia es va encarregar de fer-li la pertinent prova d’alcoholemia, amb un resultat molt superior al positiu penal: més de 2,30 grams per litre de sang

Un control d'alcoholèmia.
Un control d'alcoholèmia. ARXIU

La seva forma de conduir, quedava clar, no era normal. I les sospites es van acabar confirmant quan la policia el va aturar. El cos d’ordre va interceptar dimecres a la tarda un home que circulava de forma erràtica. Quan li van fer el preceptiu control, va quedar clar el motiu. Positiu penal, detenció i enviat davant el batlle per respondre per un presumpte delicte de conducció sota els efectes de l’alcohol.

Els fets van tenir lloc al voltant de les cinc de la tarda. Diferents conductors van donar la veu d’alarma sobre les maniobres que feia l’home en qüestió, al volant d’un Subaru Impreza. El vehicle, amb placa espanyola, circulava en direcció a Encamp.

Segons les fonts consultades per Altaveu, ho feia de forma “erràtica i absurda”. I el que és més greu, posant en perill altres usuaris de la carretera. Per exemple, passava d’anar a una alta velocitat a parar de cop. També es va saltar algun semàfor.

Una patrulla d’urbans el va aturar a l’entrada d’Encamp. I després es va personar la policia. Control d’alcoholèmia i tot aclarit. Va donar una taxa superior a 2,30 grams per litre de sang. És a dir, molt per sobre ja no només de la permesa administrativa, sinó també del límit penal.

Per tant, va ser detingut. Posteriorment, va ser posat a disposició de la Batllia. Haurà de respondre pels presumptes delictes de conducció sota els efectes de l’alcohol i no es descarta que, també ho hagi de fer pel de conducció temerària.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending