Continua intubat però estable l’home que va inhalar fum en l’incendi de l’àtic

La dona també ferida arran del sinistre al carrer Pompeu Fabra d’Andorra la Vella es manté menys greu a l’hospital Vall d’Hebron

Dotacions dels bombers treballant en l'incendi.
Dotacions dels bombers treballant en l'incendi. climent miró

La situació del resident britànic de 75 anys que va inhalar fum en l’incendi que hi va haver la mitjanit de diumenge a dilluns en un àtic del carrer Pompeu Fabra d’Andorra la Vella s’ha estabilitzat, però continua sent crítica. A l’home se’l manté intubat a l’UCI de l’hospital Nostra Senyora de Meritxell. No va patir cremades, però el fum que li va fer perdre la consciència durant una estona li va causar lesions notables als pulmons.

Menys greu està la seva parella i segona ocupant de l’immoble cinquè primera de l’edifici número 2 de l’esmentat carrer de la capital. En aquest cas, dona tailandesa de 39 anys, la ferida segueix hospitalitzada a la Vall d’Hebron, que disposa d’una unitat específica per a cremats. En el cas de la dona, sí que la ferida va patir cremades greus però sortosament el fum no la va afectar. La seva evolució seria relativament bona però des de l’hospital català no s’han facilitat més detalls.

Les flames han estat molt virulentes al pis cinquè segona, un àtic.

Relacionat

Un incendi en un àtic al centre d’Andorra la Vella causa ferides molt greus als dos ocupants

La policia continua pendent de l’evolució dels dos ferits per mirar de completar la investigació sobre les causes de l’incendi. Hores d’ara, i més enllà de situar l’inici del foc en l’habitació matrimonial i més concretament al llit, no hi ha cap element més sobre el motiu de l’inici de les flames, i només els ocupants de l’estança afectada podrien explicar realment què va passar. El foc va calcinar totalment la cambra en qüestió i el fum va afectar la resta del pis. El conjunt de l’edifici no va resultar malmès.

Comentaris

Trending