Conductors beguts fent ziga-zagues per la carretera

Cinc persones han estat detingudes durant aquest cap de setmana per conduir sota els efectes de l’alcohol -amb índexs força elevats- i les drogues

Control d'alcoholèmia.
Control d'alcoholèmia. POLICIA D'ANDORRA

Cinc persones més van ser detingudes per conduir sota els efectes de l’alcohol i les drogues. Alguns d’ells presentaven índexs d’alcoholèmia força elevat i, a més a més, tenien comportaments al volant molt perillosos en relació a altres possibles usuaris de la via. De fet, alguns d’ells van causar accidents, sortosament de poca rellevància, tot fet virolles i ziga-zagues per la carretera.

Dissabte prop de les 3 hores, la policia va arrestar un home no resident de 33 anys amb una taxa d’1,97 quan estava circulant pel carril contrari. Unes hores més tard, cap a les 7 hores, els agents van arrestar un altre home no resident de 22 anys amb una taxa de 0,99 arran d’un accident amb danys materials a la carretera CG3. Hauria perdut el control per la presència de neu a la carretera. No duia equipaments especials i, per tant, també se’l va sancionar per aquest motiu.

El mateix dissabte a les 23.45 hores, la policia va detenir un resident de 35 anys amb una taxa d’1,77 després que un altre conductor alertés el cos perquè el cotxe feia ziga-zagues per la carretera. Quan se’l va controlar, els agents van constatar que havia tingut un accident amb danys materials contra un altre vehicle

La matinada de diumenge es va arrestar a Canillo un home no resident de 29 anys amb una taxa de 2,10 després que un ciutadà donés l’avís perquè el conductor envaïa constantment el carril contrari. I en un control rutinari a la frontera del riu Runer, la policia va detenir una dona, resident de 27 anys, per positiu en tòxics i un dels passatgers que viatjaven amb ella, resident de 32 anys, amb 0,8 grams de cocaïna.

POSSESSIÓ D’ESTUPEFAENTS

No ha estat aquesta darrera l’única detenció per possessió de drogues dels darrers dies. Divendres a la tarda en un control rutinari a la frontera amb França, la policia va arrestar un no resident de 31 anys amb 0,4 grams de cocaïna. Diumenge a les 14.45 hores en un altre control rutinari en el mateix punt fronterer, els agents van detenir dos homes no residents de 21 i 23 anys per introduir 5,4 grams de cocaïna. També es trobaven en possessió de 4 grams d’haixix.

Comentaris (5)

Trending