Condemnada per la via ràpida una jove parella que es va agredir mútuament

Com que l’home és reincident, haurà d’anar a dormir durant sis mesos a la presó, més enllà que li puguin ser revocades altres penes condicionals i esdevinguin fermes

La detenció l'ha practicat la policia.
La detenció l'ha practicat la policia. Toni Solanelles

Una jove parella -de 25 anys ella i 27 anys ell- que aquest diumenge va protagonitzar un altercat al seu domicili ha estat condemnada per la via ràpida i l’home, que ja tenia antecedents en la matèria, haurà d’anar a dormir durant sis mesos a la presó. A més a més, és molt possible que se li revoquin les condemnes anteriors que tenia amb caràcter condicional i passin a ser fermes, amb els efectes que això pugui tenir.

Els dos cònjuges, per sota de la trentena, haurien passat a les mans després d’una discussió verbal. La dona presentava una lesió important al nas. Hi havia el dubte, o almenys va sorgir de les declaracions d’un i l’altre, de si la lesió que presentava la noia al septe nasal era deguda a un cop de puny de l’home o a l’intent de la mateixa dona d’agredir la seva parella amb el cap.

En tot cas, no hi ha cap mena de dubte que hi va haver cops recíprocs i per aquest motiu van ser detinguts tots dos acusats de lesions en l’àmbit domèstic. Anit, van ser posats a disposició judicial segons les fonts consultades. Tots dos van ser condemnats per la via ràpida a través d’una ordenança penal.

A l’home se li va imposar una semi-llibertat de sis mesos. És a dir, durant mig any podrà anar a treballar però la resta d’hores, essencialment per la nit i els caps de setmana, els haurà de passar al centre penitenciari. A la dona, també amb algun antecedent, se li van imposar tres mesos condicionals i, per tant, no haurà d’entrar a la presó.

Comentaris (3)

Trending