El comú de Canillo mira d’aclarir qui ha fet malbé un cotxe del servei de circulació

El vehicle, que ha estat uns minuts estacionat a la pleta d’Incles de matinada, ha acabat amb els retrovisors trencats i els fars malmesos

Un dels retrovisors trencats.
Un dels retrovisors trencats.

El comú de Canillo està indagant, amb el suport de la policia, qui seria o qui serien els responsables dels danys detectats aquesta matinada en un cotxe oficial del servei de circulació. El vehicle ha estat estacionat durant uns minuts, vers les 4 de la matinada, a la pleta d’Incles. I quan l’agent que estava de servei ha retornat al cotxe hi ha detectat el trencament dels retrovisors i els fars també malmesos.

Hores d’ara no hi ha res clar més enllà que fa molt temps que arran de la política de sancions establerta pel comú en relació amb les zones blaves i els aparcaments hi ha l’ambient molt caldejat en relació amb els urbans. També és cert que alguns dels funcionaris o viuen o tenen molt lligam amb un establiment hoteler que hi ha a prop de l’indret on estaria estacionat el vehicle i on ha aparegut danyat.

WhatsApp Image 2022 11 30 at 12.
Un dels retrovisors trencats.

Els propis agents de servei han estat els que han advertit la policia de la situació. Hores d’ara no hi ha constància que s’hagi detingut ningú per aquests fets ni tampoc que el comú hagi presentat denúncia pels danys que ha patit el vehicle, malgrat que és molt probable que l’acció s’acabi formalitzant. El vehicle danyat està hores d’ara estacionat a l’aparcament del comú.

Comentaris (23)

Trending