Commoció al comú d’Escaldes per la mort per causes naturals d'un operari mentre treballava

L’home s’ha sentit indisposat mentre conduïa un vehicle a la zona del Clot d’Emprivat, al tomb de l’avinguda del Consell de la Terra

Una vista de la zona on ha passat l'incident.
Una vista de la zona on ha passat l'incident. ALTAVEU

La mort d’un operari, per causes naturals quan estava treballant està causant una forta commoció entre els treballadors del comú d’Escaldes, pel qual prestava serveis el difunt des de feia força anys. L’home mentre conduïa un vehicle corporatiu s’ha sentit indisposat. El company amb el qual anava ha aconseguit aturar el vehicle amb prou temps per no causar cap estrall i ha pogut donar l'avís. Els serveis d’emergència sanitària (SUM) que han estat alertats i s’han traslladat fins al lloc requerit no han pogut fer res per salvar la vida del treballador comunal.

L’incident ha tingut lloc poc després de les 4 de la tarda a la zona del Clot d’Emprivat, en concret a l’altura de l’avinguda del Consell de la Terra. Es tractaria d’un operari de 44 anys del departament de serveis de la corporació escaldenca que era apreciat i valorat pels seus companys. I també per la institució per a la qual treballava, que ha mostrat el seu afligiment pel luctuós succés, a banda de destacar la capacitat de treball del finat. L'autòpsia haurà de certificar que el finat, que tenia un fill de deu anys, ha sofert un infart.

 

Comentaris (3)

Trending