Un comerciant de productes estètics i passaport andorrà sota el radar judicial espanyol

L’empresa Dermica Laboratoires Europe, liderada per Jordi Molner Gonzàlez, està sent investigada per tràfic il·legal de medicaments usats en tractaments d’estètica

Comentaris

L'edifici on tindria les oficines, a Múrcia, l'empresa dirigida pel comerciant andorrà.
L'edifici on tindria les oficines, a Múrcia, l'empresa dirigida pel comerciant andorrà. ARXIU

La Justícia espanyola investiga l’empresari amb passaport andorrà tot i que fa anys que no resideix al país Jordi Molner Gonzàlez. Les autoritats espanyoles acusen aquest comerciant de productes estètics d’haver fet tràfic il·legal de medicaments que s’usen majoritàriament en tractaments d’estètica. Tot i que l’home, màxim responsable de la firma Dermica Laboratoires Europe, que és la que està sent investigada, manté alguns vincles amb el Principat, en principi no se li està fent cap seguiment al país.

Un jutjat espanyol, en col·laboració amb les autoritats sanitàries de Múrcia, que és on està formalment establerta l’empresa esmentada, dedicada entre altres a la importació i exportació de productes de perfumeria, estètica, cosmètica, i a l’explotació del negoci de bellesa i estètica integral, massatges i tractaments corporals i facials, ha dut a terme aquesta setmana diversos registres en locals titularitat de la societat dirigida per Molner, que formalment residiria des de fa anys al Marroc, on la companyia té oficines.

Els escorcolls, segons que informa el diari murcià La Opinión, haurien permès localitzar nombrosa documentació que caldrà analitzar, igual com s’han comissat ordinadors dels quals els investigadors esperen extreure’n informació valuosa. També s’haurien confiscat alguns dels productes que suposadament l’empresa de Molner, fundada el 2015 i que ha tingut un creixement vertiginós, comercialitzaria sense cap mena de control, ni sanitari ni fiscal, com ara bótox.

Molner, que justament aquest passat mes de juny va crear una altra empresa encara mèdicament més especialitzada, IR Clinic, també domiciliada a Múrcia, en els mateixos locals que la formalment investigada, va tenir un pas controvertit -en algunes èpoques s’hauria fet passar per metge sense ser-ne- pel Principat. Originari de Barcelona, el seu matrimoni amb una ciutadana andorrana li va permetre aconseguir el passaport del Principat, que encara ostenta, segons les autoritats espanyoles. No es descarta que hi hagi algun tipus de cooperació judicial per mirar si hi ha alguna vinculació de les activitats de Molner amb Andorra. Per ara no hi ha, que hagi transcendit, cap demanda ni investigació en curs al Principat.

Etiquetes

Comentaris

Trending