Comencen discutint i acaben agredint-se mútuament amb ganivet inclòs

La policia va detenir a altes hores de la matinada d’aquest dijous una parella de 66 i 41 anys respectivament acusats de violència de gènere, un, i de violència domèstica, l’altra

Una imatge d'unes manilles policials.
Una imatge d'unes manilles policials. POLICIA D'ANDORRA

Una discussió molt pujada de to va acabar amb agressions físiques notables i, fins i tot, alguns talls que no va acabar estant clar qui havia fet, perquè malgrat que els havia sofert la dona, hi havia sospites que s’hauria autolesionat per incriminar més encara l’home. El que està clar és que tots dos van acabar detinguts al seu domicili d’Andorra la Vella.

Els fets van iniciar-se la nit de dimecres a dijous i, finalment, de les paraules i una discussió acalorada es va passar a les mans. Vista la situació i amb els veïns sentint l’altercat, es va mobilitzar la policia, que pels volts de les 5 de la matinada de dijous va acudir al requeriment i va poder constatar com els dos cònjuges, de 66 i 41 anys respectivament, presentaven lesions.

Davant d’aquest fet, els agents van procedir a la detenció de tots dos, acusats d’un delicte contra la integritat física i moral alhora que, ell, de violència de gènere i, ella, de violència domèstica. Ex funcionari del cos l’home, no tenia antecedents coneguts. Tampoc la dona. Amb tot, la relació no era fàcil des de feia temps segons algunes fonts. Aquest dijous a la tarda tots dos van passar a disposició judicial.

Comentaris (10)

Trending