Colpeja la dona i, també, la filla quan aquesta intenta interposar-se entre el dos

La policia va detenir l’home, de 45 anys, després d’aquesta doble agressió, en la segona intervenció de dilluns per violència de gènere; hores abans s’havia arrestat una altra persona per pegar la parella

Un cotxe de policia a la Batllia.
Un cotxe de policia a la Batllia.

La policia ha detingut aquest dilluns dos homes per agredir les seves respectives parelles. En el segon dels casos, de fet, l’arrestat també hauria colpejat la filla, que es va intentar interposar entre els dos. En tots dos casos, hauran d’afrontar càrrecs per violència de gènere.

El primer dels arrestos va tenir lloc al vespre. El cos va ser alertat que un home, de 53 anys, havia agredit la seva dona al domicili on viuen, a Andorra la Vella. Una patrulla s’hi va desplaçar i el va controlar.

La segona intervenció va passar hores més tard, pels volts de la mitjanit, també a la capital. En aquest cas, un home de 45 anys hauria colpejat la dona, però també la filla, major d’edat, que s’havia interposat entre agressor i víctima. Per aquest darrer fet, a més de violència de gènere, també se li imputarà violència domèstica.

A banda, el cos d’ordre ha detingut la passada matinada un home de 24 anys a Ordino. Se’l va enxampar amb una petita quantitat de cocaïna. En concret, 0,2 grams. També dilluns, es va arrestar un jove per conduir sota els efectes de l’alcohol, amb una taxa lleugerament per sobre del límit penal: 0,83 grams per litre de sang.

Comentaris (3)

Trending