Client embriac n’esbatussa un altre en un bar de Sant Julià i després arremet contra la policia

Un home de 36 anys amb antecedents diversos per diferents aldarulls acaba detingut i abonyegant la porta del vehicle policial amb que se l’havia dut arrestat

Mostrador del bar on hi va haver la batussa.
Mostrador del bar on hi va haver la batussa. ARXIU

No és pas el primer cop que munta un sidral. De fet, ja tens antecedents diversos per aldarulls diferents. L’alcohol el perd en moltes ocasions. Va ser el cas d’aquest diumenge al vespre. Embriac com en altres ocasions, va buscar brega amb un altre client d’un bar de Sant Julià. Tots dos es van enganxar i es va haver d’alertar la policia perquè acudís a posar ordre. A intentar-ho, com a mínim.

Una patrulla es va presentar a l’avinguda Verge de Canòlich, a l’indret on hi ha el bar escenari de la batussa. Quan els agents van intentar controlar un dels implicats, en lloc d’aturar-se, el que va fer va ser reaccionar agressivament contra els uniformats. Les amenaces van estar a l’ordre del dia. Faltaven uns deu minuts per a les 9 de la nit. També va intentar agredir els agents, que el van reduir com van poder.

L’home, un resident de 36 anys, es va passar el camí fins al despatx central de la policia colpejant amb puntades de peu el cotxe policial. Fins a abonyegar una de les portes. Per aquest motiu se li va afegir la comissió d’un delicte contra el patrimoni a la llista d’acusacions que se li havien formalitzant: contra la funció pública, contra l’honor i contra la llibertat.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending