Cinc anys després d’una baralla a la sortida d’un bar en detenen l’agressor

L’home mai no ha marxat d’Andorra, només evitava presentar-se a les citacions que li feien; la víctima va patir un desplaçament de la fossa nasal però fa molt temps que està plenament recuperada

Despatx central de la policia.
Despatx central de la policia. Toni Solanelles

Cinc anys després d’una baralla que hi va haver a la sortida d’un bar del Principat, aquest dimecres, per ordre judicial, la policia va procedir a detenir-ne l’agressor, de 40 anys. Se li atribueix també un furt per valor de menys de 600 euros. El fet va sorprendre el mateix implicat que, cert és, no s’havia presentat mai abans a cap citació que se li havia formulat. Ara bé, feia molt temps de tot plegat i, a més a més, mai ha marxat del país, amb la qual cosa, qualsevol acció de la naturalesa de la que va tenir lloc dimecres s’hauria pogut fer abans.

L’agressió en qüestió va comportar diversos hematomes a la víctima dels cops i un desplaçament de la fossa nasal. Suposadament, i amb temps, la víctima en qüestió es va refer de les lesions sofertes i ni agressor i víctima ha tingut mai més cap altre problema ni tampoc el processat s’ha vist implicat en cap altre incident. Però la causa, el dossier enviat al seu dia a la Batllia, estava allà empantanegat, i per la naturalesa de les lesions, es tracta d’un delicte major. El furt seria una qüestió força menor.

Després de ser detingut, l’home va ser posat a disposició judicial i se li va proposar una condemna per la via ràpida que l’implicat va desestimar. Per aquest motiu s’haurà de seguir un procediment ordinari i, quan escaigui, el Tribunal de Corts haurà de jutjar el cas, que la part processada -i ja en llibertat- considera que tants anys després és de totes totes fora de lloc i molt exagerat, segons les fonts consultades.

Comentaris (1)

Trending