Cau un arbre damunt la carretera de l’Obac i obliga a desviar el trànsit pel centre d’Escaldes

Els bombers estan intervenint a l’altura aproximada de l’hotel Panorama, amb el suport dels agents de circulació i la policia per regular els vehicles

L'arbre que ocupa part de la via.
L'arbre que ocupa part de la via.

Un arbre que estava encara ‘tocat’ de la ventada del diumenge del Tour s’ha acabat descalçant poc abans de les 10 de la nit i ha caigut al bell mig de la carretera general CG-1, la denominada carretera de l’Obac, i obliga a desviar tot el trànsit pel centre d’Escaldes, tant de baixada com de pujada malgrat que l’arbre ocupa el carril en sentit ascendent.

Però els serveis de salvament han de poder actuar amb tranquil·litat i sense perill i d’aquí que s’hagi tancat totalment aquell punt al trànsit. Els bombers hi estan actuant, amb el suport dels agents del servei de circulació d’Escaldes i d’almenys una patrulla de la policia que s’encarreguen de regular el trànsit i evitar que ningú prengui mal.

L’arbre, que formava part d’una propietat privada, s’ha desprès de la terra i sortosament quan ha caigut damunt la calçada no hi passava cap vehicle. Per tant, no s’ha hagut de lamentar cap dany personal ni material a banda del desarrelament de l’arbre. Els agents del cos d’extinció d’incendis tenen feina per una bona estona amb la qual cosa el dispositiu de pas pel centre d’Escaldes es mantindrà.

Comentaris (4)

Trending