Ferit lleu el motorista accidentat a l’avinguda Consell d’Europa

El conductor d’una Honda SH 125, de 62 anys, ha picat contra un Audi A3 i a resultes de la topada s’han produït retencions a la zona

https://youtu.be/EN54zPJGk-k

Un resident de 62 anys conductor d’una motocicleta Honda SH125 ha patit ferides de no especial rellevància però que sí l’han obligat a haver de ser atès al servei d’Urgències de l’hospital després de picar contra un turisme que circulava per l’avinguda Consell d’Europa d’Andorra la Vella. La topada ha tingut lloc a la confluència de l’esmentada avinguda amb el carrer Josep Cornellà Panicello.

Agents d’atestats de la policia, una ambulància dels bombers i integrants del servei de circulació d’Andorra la Vella s’han fet càrrec de tot plegat. L’incident ha tingut efectes en la circulació, que no ha estat tan fluïda com hauria sigut normal. La topada ha tingut lloc poc abans de 3/4 d’1 del migdia, en un moment que hi havia força trànsit.

La policia haurà de determinar les causes de la topada i la responsabilitat del mateix. El jove conductor de l’Audi A3 implicat, amb plaques de matrícula del Principat, ha donat negatiu en el control d’alcoholèmia. El conductor de la motocicleta es queixava especialment de dolor en una mà. Després de ser atès a l'hospital i havent-se-li diagnosticat algunes policontusions i un traumatisme craniencefàlic lleu, ha acabat sent donat d'alta.

IMG 5340         Vista general del lloc de l'accident amb la moto al terra.
G 5340

 

Comentaris (2)

Trending