Botiguer ferit en ser atropellat a la sortida del comerç al carrer Alzinaret

(AMB VÍDEO) A l’home, de 64 anys i que ha estat traslladat a l’hospital per una ambulància dels bombers, l’ha envestit una motocicleta quan creuava el carrer per un pas de vianants

Comentaris

https://youtu.be/qENroGIItMI

Un home de 64 anys que regenta una joieria-rellotgeria al carrer de l’Alzinaret, al nucli antic d’Andorra la Vella, ha resultat ferit aquest vespre en ser envestit per una motocicleta. L’accident ha passat al tomb de les 9 de la nit. L’home creuava per un pas de vianants que queda pràcticament a la mateixa altura que l’establiment del qual sortia, al numero 13 del citat carrer.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat efectius sanitaris dels bombers que amb una ambulància han traslladat l’home que al centre hospitalari perquè avaluïn l’abast de les lesions sofertes. Inicialment, l’impacte ha estat força violent. També s’han desplaçat a lloc efectius del grup d’atestats del cos de policia i agents del servei de circulació d’Andorra la Vella, que s’han fet càrrec de la gestió del trànsit.

Una vegada traslladat al centre hospitalari, i tot i que no s’han advertit lesions inicialment greus, els facultatius de guàrdia han preferit que l’atropellat es quedi tota la nit ingressat encara que sigui en observació i per tal de descartar mals majors.

Comentaris (8)

Trending