Borratxa com una sopa increpa una patrulla de policia i acaba detinguda

Una turista de 36 anys en les immediacions d’un hotel d’Andorra la Vella no va poder reprimir els impulsos contra els uniformats

Comentaris

Una patrulla policial en un control nocturn.
Una patrulla policial en un control nocturn. POLICIA D'ANDORRA

Sense solta ni vola, simplement pel fet d’anar borratxa, molt borratxa, i veure passar una dotació de policia es va disparar. Com qui no vol la cosa. Tant que els agents van aturar el vehicle, van demanar explicacions, i vista la situació i el comportament de la dona, beguda fins al capdamunt, la van acabar detenint per un delicte contra la funció pública. I en lloc de passar la nit a l’hotel se l’ha passat al despatx central de policia. A les cel·les.

Els fets van passar poc després de les 11 de la nit d’aquest dijous en les immediacions d’un hotel del carrer Prat de la Creu d’Andorra la Vella. Les fonts consultades no han pogut determinar si la dona s’allotjava en aquell mateix hotel. El que sí que està clar és que es tractava d’una turista de 36 anys. Quan va veure passar els policies va començar a fer gesticulacions i a enlairar una mà amb tots els dits tancats excepte el del mig. S’entén.

I quan els agents van demanar què caram passava, lluny d’afluixar, la dona els va increpar, els va insultar… i els funcionaris van optar per detenir-la. Aquest divendres ha passat a disposició judicial i ha acabat condemnada per la via ràpida i per la mínima.

Etiquetes

Comentaris (11)

Trending