El foc a una botiga de l’avinguda de les Escoles fa malbé part de l’interior

Després de tres hores d’intervenció per part del cos, s’ha pogut restablir el tràfic habitual

Els bombers, al costat del comerç on s'ha produit l'ensurt.
Els bombers, al costat del comerç on s'ha produit l'ensurt. Pilar Candel

Aparatós dispositiu el que s’ha desplegat a l’avinguda de les Escoles d’Escaldes-Engordany per culpa d’un avís de foc al popular Basar Valira. Cap al lloc dels fets s’han desplaçat efectius del cos de bombers, policia i agents de circulació, així com tècnics de FEDA. L’ensurt s’ha produït a l’hora de dinar quan la botiga estava tancada. L’incendi ha sigut més important del que semblava en un inici, i hauria fet malbé gran part de l’interior.

L’avís s’ha rebut pels volts de les tres de la tarda. Sortia fum de l’establiment. Ràpidament s’han desplaçat cap al lloc efectius dels bombers des de la caserna de Santa Coloma i han pogut evitar que el sinistre anés a més. El tràfic ha estat tallat en direcció ascendent per l’avinguda mentre el cos feia la seva feina per controlar i para el foc a dintre de la botiga. Finalment, cap a les set de la tarda s’ha pogut restablir la normalitat, amb l’incendi ja controlat.

Tot i que no s’ha que lamentar danys personals, sí que s’ha fet malbé una part important de l’interior del recinte. A causa del tipus d’establiment de què es tractava, una botiga de joguines, els materials inflamables haurien facilitat l’expansió de les flames. Respecte a les causes, no s’ha iniciat cap tipus d’investigació per esbrinar-les.

 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending