Un incendi paralitza les obres d’una teulada a Auvinyà

Bombers ha rebut l’avís d’un incendi a un habitatge de la zona cap a les 11 h d’aquest matí i s’han traslladat tres dotacions, que han estat treballant al voltant de dues hores per extingir el foc

Imatge del fum que surt des de la teulada a Auvinyà
Imatge del fum que surt des de la teulada a Auvinyà

Al voltant de les 11 h d’avui s’ha originat el foc a una teulada d’una borda d’Auvinyà. El cos de bombers ha traslladat fins a tres dotacions, dos camions i un vehicle petit, que han estat treballant al voltant de dues hores per extingir el foc, que ha paralitzat per complet les obres que s’estaven portant a terme en l’habitatge.

Segons el cos de bombers, l’incendi hauria afectat fins a 25 metres quadrats d’aquesta teulada, en la que s’estaven fent uns treballs de reforma. El foc s’ha originat en soldar la terra asfàltica sobre la xemeneia, que hauria agafat en els dos metres de fusta posteriors. Tot i això, l’afectació ha sigut mínima, ja que la teulada no estava al complet i tan sols suposarà uns dies més en l’obra que s’està portant a terme en aquesta borda.

Durant dues hores, bombers han treballat per extingir l’incendi, que ha provocat un fum que es podia observar a una distància considerable. Per sort, únicament s’hauran de lamentar els danys materials que, tal com ha indicat el cos i gràcies a la ràpida intervenció, han sigut mínims.

WhatsApp Image 2021 07 19 at 13.10.43
 

 

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending