Bombers i COEX treballen en la ‘neteja’ d’un reguer quilomètric d’oli causat per un camió

Operaris de l’equip de conservació de carreteres amb el suport d’agents del cos de salvament estan resseguint la taca, que podria anar d’Encamp fins a Santa Coloma

Comentaris

La taca amb el producte assecant i un camió del COEX al fons a la carretera de l'Obac, a l'altura de la rotonda del KM0.
La taca amb el producte assecant i un camió del COEX al fons a la carretera de l'Obac, a l'altura de la rotonda del KM0. Toni Solanelles

Operaris de l’equip de conservació de carreteres amb el suport i supervisió d’agents del cos de salvament i extinció d’incendis estan treballant en la ‘neteja’ d’un reguer d’oli que podria arribar a anar des d’Encamp fins a Santa Coloma sempre passant per la carretera de l’Obac, que és el primer indret on s’ha constatat la presència de la taca.

Diversos camions del COEX amb els corresponents treballadors ban plantant els senyals d’alerta en diferents punts de la via i, després, i a poc a poc ateses les hores i el baix perill que hores d’ara hi ha que ningú prengui mal, van llançant el producte assecant, absorbent, per tal d’eliminar els efectes de l’oli, que encara és ben visible en diversos punts del traçat esmentat.

Comentaris (2)

Trending