La bebè intoxicada per cànnabis es troba en bon estat però pendent de més proves

Els progenitors, que asseguren que l’incident va ser un fet puntual, estan al costat del nadó a l’àrea pediàtrica de l’hospital, però supervisats en tot moment per representants d’Afers Socials

Una imatge de la característica façana de l'hospital.
Una imatge de la característica façana de l'hospital. Toni Solanelles

La bebè intoxicada per cànnabis es troba en bon estat de salut però roman ingressada a l’àrea pediàtrica de l’hospital pendent de més proves per descartar qualsevol anomalia. La nena, de disset mesos, afectada per la inhalació de fum de la marihuana que estaven consumint en el domicili familiar la nit de diumenge a dilluns els seus progenitors, ja patia alguna afecció respiratòria prèvia i s’ha de descartar qualsevol impacte negatiu que la situació del tot indesitjada li hauria pogut crear.

El cas es continua portant en la més estricta intimitat i discreció i les autoritats intervinents gestionen la situació avaluant si cal imposar alguna mesura en relació amb els progenitors. De responsabilitat penal no n’hi ha cap. Sí que es va activar el protocol establert per a infants en risc (PAS). Els pares del bebè -que és la segona, la petita, de dos germans- poden estar al costat de la nena a l’hospital però, segons les fonts, sempre amb supervisió de representants d’Afers Socials.

Fum procedent d'una cigarreta de cànnabis.

Relacionat

Bebè hospitalitzat per intoxicació de cànnabis

Les fonts oficioses consultades, coneixedores del cas, han explicat que els pares, afligits, haurien assegurat que es va tractar d’un cas puntual. I que no consumeixen en presència dels menors. El consum de cànnabis la nit de diumenge a dilluns hauria estat força notable en el domicili familiar implicat, on hi hauria una mena de festa privada.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending