Una batussa a la zona del Cedre pel tracte a un gos acaba amb dos detinguts

En la discussió veïnal, amb diverses persones al bell mig del carrer, van volar alguns testos i la corretja d’un dels cans

Una imatge del carrer del Cedre.
Una imatge del carrer del Cedre. arxiu

Una discussió coral entre diversos veïns del carrer del Cedre, a Santa Coloma, va acabar aquest diumenge a la tarda amb la detenció de dues persones, un nacional de 22 anys i un resident espanyol de 43, tots dos per un delicte contra la integritat física. És a dir, per participar d’una manera o altra i de forma agressiva en la batussa que es va iniciar al tomb d’un gos. I de si aquest ca estava ben atès o no ho estava.

L’incident hauria començat una estona abans de les 8 de la tarda d’aquest diumenge. Un veí hauria recriminat al d’enfront com de mal atès tindria el gos. I a partir d’aquí es va iniciar una discussió en què van participar altres veïns del carrer. La batussa va anar pujant de to. En aquest marc, un dels presents llança la corretja del gos, que impacte contra un tercer, que sofreix una ferida sagnant en una mà.

La resposta d’aquest, del ferit, és llançar un test que, sortosament, impacte contra el terra i, doncs, no causa cap dany a ningú. En tot cas, i com a mínim d’entrada, aquest home, resident de 43 anys, seria una de les persones que a l’arribada de les patrulles policials quedaria detingut. L’altre és el jove que llança la corretja, de 22 anys. A priori seria a qui se li havia retret l’estat de manteniment de l’animal.

I és que amb tots els veïns enmig del carrer i en plena discussió pujada de to, i després d’haver llançat ja la corretja, va acabar insultant i fins i tot amenaçant de mort, davant els altres presents, a l’home que havia llançat el test. Un embolic que s’hauria d’acabar amb algunes multes a mode de repulsa.

Comentaris (5)

Trending