Una batussa al carrer Santa Anna porta moments de tensió a Escaldes

La policia va rebre diverses trucades de veïns i va haver de controlar almenys dos dels implicats en l’altercat, que va causar lesions lleus a almenys un tercer individu

Un vehicle policial en el lloc on hi va haver la batussa.
Un vehicle policial en el lloc on hi va haver la batussa. Pilar Candel

Una batussa entre almenys tres persones a la sortida d’un bar del carrer Santa Anna d’Escaldes va comportar moments de certa tensió a la zona, on diversos veïns, veient la baralla entre els homes, van acabar trucant la policia. La simple arribada d’un parell de patrulles va dispersar l’altercat i la feina va ser llavors dels agents per poder controlar, almenys, els intervinents en l’agressió múltiple.

Almenys dos dels intervinents en la batussa van ser controlats pels agents en les immediacions de la zona on hi va haver l’altercat, especialment l’home que hauria resultat més malparat i que tenia un hematoma visible a ull nu, segons testimonis presencials, en una galta producte d’un cop d’un altre dels intervinents. Els fets van passar una estona abans de les 5 de la tarda d’aquest diumenge. La policia va haver de cercar per diferents indrets de la parròquia el que es considerava el principal agressor.

Segons testimonis presencials, una vegada va arribar la policia, tots els implicats es feien l’orni i suposadament ningú no havia participat en res. El principal agressor va ser controlat una estona després en un establiment comercial situat a l’eix comercial de Vivand. Com que les lesions sofertes pels intervinents eren de caràcter lleu, es va descartar detenir cap dels implicats però sí que es va procedir a obrir els corresponents expedients per tal que les autoritats judicials imposin les sancions que creguin escaients. D’entrada, la policia hauria valorat els fets com a poc més que una falta (jurídicament, una contravenció penal) per un comportament anòmal en vers la integritat física.

Comentaris

Trending